Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Ξέφρενα πάρτι με κερασμένο ...σεξ

Kάποτε ήταν απαγορευμένο. Τώρα είναι κάτι σαν δημοφιλές χόμπι. Το πορνό βρίσκεται παντού: στο Ιντερνετ, στα σίριαλ, στα βιντεοκλίπ, στις διαφημίσεις. Η προσφορά είναι ανεξάντλητη και η πρόσβαση συχνά εύκολη για τα παιδιά και τους νέους που βομβαρδίζονται από πολύ νωρίς με «σέξι» πρότυπα, τα οποία καλούνται να μιμηθούν. Αυτό κάνουν μετά μανίας οι έφηβοι στη Γαλλία, ξεσαλώνοντας σε πάρτι-όργια εμπνευσμένα από μια βρετανική τηλεοπτική σειρά.

Πρωτάκια χαμένα στο Γυμνάσιο...

«O γιος μου πηγαίνει εφέτος στη δεύτερη τάξη του Γυμνασίου. Ολόκληρη την προηγούμενη χρονιά αναγκαζόμουν να διαβάζω ο ίδιος τα βιβλία αρκετών μαθημάτων του για να του τα εξηγώ. Εκτός του ότι τα βιβλία είναι δυσνόητα, είναι και αποσπασματικά. Δεν υπάρχει καμία σύνδεση μεταξύ Δημοτικού και Γυμνασίου» . Ο κ. Γιάννης Αγγελόπουλος περιγράφει με μελανά χρώματα την εικόνα του εκπαιδευτικού μας συστήματος στη διάρκεια των πρώτων, κρίσιμων, χρόνων της επαφής των παιδιών με τις σχολικές τάξεις. Οπως λέει, στις δύο τελευταίες τάξεις του Δημοτικού τα βιβλία είναι πολύ δύσκολα και η μετάβαση στο Γυμνάσιο άγαρμπη, χωρίς σχεδιασμό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα. «Τα πρώτα βήματα ήταν δύσκολα, όχι μόνο για το δικό μου παιδί αλλά και για πολλά ακόμη στο σχολείο » υποστηρίζει ο κ. Αγγελόπουλος. « Υπάρχει ένα νοητικό κενό μεταξύ των δύο βαθμίδων της εκπαίδευσης. Μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι έτσι όπως είναι σήμερα το εκπαιδευτικό σύστημα, ένας γονέας πρέπει να προσέξει πολύ, γιατί το παιδί του μπορεί να στραβοπατήσει.Η πρώτη τάξη του Γυμνασίου είναι κολύμπι στα βαθιά για πολλά παιδιά ».

Το... 13 το καλό σώζει τα παιδιά... (13δύναμο εμβόλιο κατά του πνευμονιόκοκκου)

Το νέο 13δύναμο εμβόλιο κατά του πνευμονιόκοκκου, που περιλαμβάνει 6 επιπλέον ορότυπους σε σχέση με το προηγούμενο 7δύναμο, μπορούν κάνουν πλέον τα παιδιά στην Ελλάδα, αφού ήδη έχει ενταχθεί στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών και το κόστος του καλύπτεται εξ ολοκλήρου από τα ασφαλιστικά ταμεία.

Επιτέθηκαν με χημικά σε τυφλούς

Να αποδοθούν ευθύνες, αξιώνει η εθνική ομοσπονδία τυφλών

Μοιάζει απίστευτο όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ομάδα αστυνομικών οργάνων της τάξης βάναυσα και απρόκλητα επιτέθηκε εναντίον ομάδας ανθρώπων με απώλεια όρασης που ειρηνικά διαδήλωναν την αντίθεσή τους στα πρόσφατα οικονομικά μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση. Η επίθεση έγινε κατά την διάρκεια της μεγάλης απεργιακής διαδήλωσης που οργάνωσαν την Πέμπτη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, στην συμβολή των οδών Πατησίων και Βερανζέρου, λίγα λεπτά μετά το μεσημέρι.