Τρίτη 3 Μαΐου 2011

"Αποδομώντας τη Μαμά"

To Deconstructing Mummy, ελληνιστί "Αποδομώντας τη Μαμά" είναι μια εκδήλωση που διοργανώνει ο γυναικείος οργανισμός WomenSpace. Η ιδέα ξεπήδησε μέσα απο τις ομάδες για Εγκύους και Νέες Μαμάδες (του ίδιου οργανισμού), όπου νέες μαμάδες μοιράζονται θαρραλέα και χωρίς περιστροφές την πραγματικότητά τους.
Διαβάστε περισσότερα για το θεσμό, αλλά και την εκδήλωση του προσεχούς Σαββάτου στο ιστολόγιο http://deconstructingmummy.blogspot.com/ 

Προκήρυξη Νησίδων Ποιότητας 2011

Η «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και το «ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ» προκηρύσσουν τον πανελλήνιο διαγωνισμό «ΝΗΣΙΔΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 2011» ο οποίος αποτελεί τον έκτο κατά σειρά διαγωνισμό των Νησίδων Ποιότητος. 

Μουσικό σχολείο Σιάτιστας: Εάρινη μουσική εκδήλωση

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας διοργανώνει Εαρινή Μουσική Εκδήλωση την Κυριακή 8 Μαϊου 2011 και ώρα 8.00μ.μ. στο Κουκουλίδειο Πνευματικό Κέντρο Σιάτιστας.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο μέρη: Στο πρώτο μέρος οργανικά σύνολα του σχολείου θα παρουσιάσουν έργα κλασικής μουσικής, ξένων και ελλήνων συνθετών.

18ος Πανελλήνιος Διαγωνισµός Μαθητικών Εντύπων

Αποδεικνύουν περίτρανα πως θα είναι η επόμενη γενιά δημοσιογράφων. Εκείνοι που θα βλέπουν, θα αφουγκράζονται, θα ερευνούν και θα κάνουν ρεπορτάζ για κάθετι που τους κάνει εντύπωση. Τα πρώτα δείγματα καλής γραφής, δε, τα έδειξαν στον 18ο Πανελλήνιο ∆ιαγωνισμό Μαθητικών Εντύπων των «ΝΕΩΝ», όπου φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 400! 

Βιωματικό σεμινάριο "Το θεατρικό παιχνίδι μέσα από την τεχνολογία"

Ένας από τους πιο διασκεδαστικούς τρόπους έκφρασης, το θεατρικό παιχνίδι συνδυάζεται με απλά προγράμματα που μπορούμε να βρούμε σε οποιονδήποτε υπολογιστή.

14 Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα Δίκαιου και Αλληλέγγυου Εμπορίου

Επικαιρότητα

Τραγούδι: Τόσο λάθος διατροφή!



Προκήρυξη διαγωνισμού για το σχεδιασμό γραφιστικού σχεδίου που θα τυπωθεί σε T-shirts της Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης Καλάνδρας Α.Π.Θ

Η Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας Α.Π.Θ. διεξάγει διαγωνισμό για το σχεδιασμό γραφιστικού σχεδίου που θα τυπωθεί σε T-shirts της Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης Καλάνδρας Α.Π.Θ. Την ευθύνη για τη διαδικασία διεξαγωγής του διαγωνισμού έχει η Επιτροπή της Κατασκήνωσης Καλάνδρας ΑΠΘ.
Επικοινωνία: Γραμματεία Επιτροπής Κατασκήνωσης Καλάνδρας, κ. Ιωάννα Δόντσιου τηλ: 2310-995350.
Email: ioanna.dd85@hotmail.co.uk

Παρουσίαση παραμυθιού με σκοπό τη στήριξη του Συλλόγου Φροντίδα

Από τον Σύλλογο Φροντίδα κυκλοφόρησε μια Ειδική Έκδοση, ένα νέο εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο με τίτλο: ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ
της Φραντζέσκας Αλεξοπούλου Πετράκη

Αίτηση Εγγραφών στο Παιδικό Κέντρο του Α.Π.Θ. για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012

Οι αιτήσεις ανανέωσης εγγραφών συμπληρώνονται και γίνονται δεκτές στην γραμματεία του Παιδικού Κέντρου (8πμ -3μμ) από τις 2 έως τις 10 Μαΐου 2011μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Το Κέντρο Ειδικής Αγωγής στην 24η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμαριάς.

Το Κέντρο Ειδικής Αγωγής (www.keathe.gr) συμμετέχει με δικό του περίπτερο στην 24η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμαριάς. Η ανθοκομική έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή από τις 27 Απριλίου έως τις 7 Μαϊου, θα λειτουργεί τις καθημερινές πρωί 10:00 - 14:00 και απόγευμα 17:00 - 21:30, ενώ τα Σαββατοκύριακα θα είναι ανοιχτή από τις 10 το πρωί έως τις 21.30