Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Σεμινάριο: "ΤΟ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ"

Σεμινάριο με τους Signdance Collective και την Φλώρα Σαββαλίδου σε συνεργασία με το Your Stage
«Το εκφραστικό Σώμα» Οι ηθοποιοί ως διερμηνείς – Διερμηνείς ως ηθοποιοί


Η έννοια της Ενσάρκωσης (Embodiment) στην τέχνη του ηθοποιού και τη διερμηνεία της νοηματικής γλώσσας.

Πάρτυ ΚΕΝΓ για τη "Μέλισσα"


Διαγωνισμός Παραμυθιού από το eBooks4Greeks.gr

Περισσότερα εδώ

Χρησιμοποιώντας κοινωνικά δίκτυα για την εκμάθηση γλωσσών



Ινστιτούτο Νεολαίας

Το Ινστιτούτο Νεολαίας είναι ένα Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, το οποίο εποπτεύεται από τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Άποψη: Αντρέας Ζαμπούκας "Δημοκρατία, διαδίκτυο και ηλεκτρονική παιδεία"

Το κείμενο παρατίθεται, όπως δημοσιεύτηκε στο protagon
Κάθε πράξη του κράτους, νόμος, απόφαση, διοικητική ή άλλη ρύθμιση και κάθε ευρώ που δαπανά για την υλοποίησή της το Δημόσιο θα δημοσιοποιείται στο Διαδίκτυο όπως προκύπτει από το προσχέδιο νόμου που ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών (ypes.gr) προτού έλθει προς ψήφιση στη Βουλή. Με το εν λόγω νομοσχέδιο τα όργανα της Διοίκησης υποχρεούνται να αναρτούν στο Διαδίκτυο, προτού καταστεί εκτελεστέα, κάθε απόφαση για δημόσια έργα.

Καλλιτεχνούπολη: Καλοκαιρινή Απασχόληση - Summer Camp

Η καλοκαιρινή δημιουργική απασχόληση -Summer Camp προτείνει ένα ολοκληρωμένο καλλιτεχνικό πρόγραμμα εμπλουτισμένο με όλες τις δραστηριότητες του Κέντρου και εμψυχώνει όλα τα παιδιά να ενεργοποιήσουν την δημιουργική τους διάθεση μέσα απο τις τέχνες.

Ημερίδα για τα άτομα με αναπηρίες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την αγορά εργασίας

«Άνθρωποι με αναπηρία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και στην  αγορά εργασίας» είναι το θέμα της ημερίδας που θα  πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μάιου στην Δημοτική Βιβλιοθήκη, 
από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Καβάλας. Το θέμα είναι σαφώς ενδιαφέρον αλλά και επίκαιρα, ειδικά μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αρχικά με την εισαγωγή του στο ΤΕΙ Καβάλας, Καβαλιώτης νέος, που τελικά ξεπεράστηκαν και σήμερα φοιτά κανονικά.
Περισσότερα εδώ

Αριστοτέλους: Πικ Νικ στο Γρασίδι

Την Τετάρτη 1η Ιουνίου, απὀ τις 3 το μεσημέρι και για όσο αντέξουμε, η Πλατεία Αριστοτέλους μεταμορφώνεται και οι εθελοντές του '"Θεσσαλονίκη 2014" σας καλούν σε ένα μεγάλο Π ι κ Ν ι κ στο γ ρ α σ ί δ ι.