Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ελληνική Παιδοδοντιατρική Εταιρία

Σκοπός της Εταιρίας είναι η προώθηση της Παιδοδοντιατρικής στην Ελλάδα τόσο μέσα από τη διοργάνωση επιστημονικών συνεδρίων και συναντήσεων όσο και με τη συνεργασία με άλλους φορείς όπως Ιδρύματα και Οργανώσεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου στην Ελλάδα και το Εξωτερικό που έχουν ανάλογους στόχους.

Εγκαίνια Σ.Κ.Θ και Α.Π.ΟΚ.Μ

Το Σάββατο 28 Μαΐου, ο Σύλλογος Κωφών Θεσσαλονίκης και ο Αθλητικός Πολιτισμικός Όμιλος Κωφών Μακεδονίας, σας προσκαλούν στα εγκαίνια του νέου χώρου  τους κι επι τη ευκαιρία να παρακολουθήσετε μαζί τους τον αγώνα BARCELONA-MANCHESTER.
Πού; Ολύμπου 30
Ώρα:20.00

Ιστότοπος: Joowie

Επισκεφτείτε και εγγραφείτε στην πλατφόρμα Joowie, ένα μέρος στο οποίο μοιραζόμαστε τα βίντεό μας στις διάφορες νοηματικές γλώσσες (υπάρχει και στο facebook).  Ελπίζουμε σύντομα να δείτε και τα δικά μας βίντεο!

Ρόδος: Με εννιά για διάκριση

Στόχος των αθλητών του συλλόγου από τη Ρόδο είναι να σημειωθούν σημαντικές επιδόσεις, θέτοντας υποψηφιότητα να μπουν στην προολυμπιακή ομάδα για τους αγώνες του Λονδίνου το 2012. Συνολικά εννιά αθλητές πρόκειται να λάβουν μέρος στη σημαντικότερη διοργάνωση στίβου της κατηγορίας στην Ελλάδα, ενώ οι περισσότεροι απ’ αυτούς θ’αγωνιστούν το Σάββατο το απόγευμα, βάσει του προγράμματος που έχει ανακοινώσει η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ.

«Morgan's Wonderland»: ένα διαφορετικό θεματικό πάρκο



Ιστότοπος: 11ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του 11ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου που είναι φτιαγμένος με μεράκι, φαντασία και πολλή δουλειά. 

Βιβλίο: Ο αδελφός της Ασπασίας 2

Ο Δαμιανός, ο συγγραφέας του πρώτου βιβλίου της σειράς «Ο αδελφός της Ασπασίας» έχει γίνει πια διάσημος.
Όλοι του ζητάνε αυτόγραφο, και έχει κουραστεί να δίνει συνεντεύξεις.
Πήρε και το Μεγάλο Βραβείο.
Αλλά όλα αυτά του φέρανε και Μεγάλους Μπελάδες.

Ελάχιστα έχουν γίνει για την πρόσβαση των αναπήρων στην εκπαίδευση

Άνθρωποι με αναπηρία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και στην  αγορά εργασίας, ήταν το θέμα της πολύ ενδιαφέρουσας ημερίδας  που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη  Καβάλας. Την ημερίδα διοργάνωσε το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Καβάλας και καλεσμένοι ομιλητές ήταν ΑμεΑ που κατέθεσαν τις  σκέψεις αλλά και την εμπειρία τους, γύρω από τις δυσκολίες και  την πραγματικότητα στην εκπαίδευση και την αγορά εργασίας. 

Stephen Magnet: Το "Μικρό μου Πόνυ" αψηφά τους νόμους της φυσικής



Έκτη Αίσθηση, εκπομπή Παρασκευή 27 Μαΐου

Διαβάστε το δελτίο τύπου της ALFAPRODUCTIONS όπως το βρήκαμε στο blind.gr

Πρόγραμμα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Boccia 2011

Έκθεση φωτογραφίας: "30 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ"

Tο Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Υπουργείο Εξωτερικών συνδιοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας με θέμα: "30 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ" (1981-2011), από τις 2 έως 15 Ιουνίου 2011 στον Πολυχώρο "Απόλλων" στα Καμίνια, Ερμουπόλεως 1 και Πηλίου (τέλος Πειραιώς).

Πετυχημένοι οι “διερμηνείς” ανάμεσα στους μετανάστες ασθενείς και το ΕΣΥ

Ένα χρόνο έκλεισε με επιτυχία το πρόγραμμα διαπολιτισμικής μεσολάβησης στην υγεία, χάρη στο πολύγλωσσο προσωπικό νοσοκομείων Αθήνας και Θεσσαλονίκης.