Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Προβολή: Έκτη Αίσθηση (17/04/2013)

Δείτε στην ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ σήμερα, Τετάρτη 17/4/13, στις 17:30.
Το κέντρο αποκατάστασης κοινωνικής στήριξης και δημιουργικής απασχόλησης ΑμεΑ «Ο Σωτήρ» είναι μη κερδοσκοπικός φορέας, που σήμερα εξυπηρετεί περίπου 200 άτομα.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2013- EAOM AMEA

Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2013 για τις 7 και 8 Ιουνίου 2013 στο Κεντρικό Γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α.

Ecomobility 2012-13: ποια σχολεία βραβεύτηκαν στην εκστρατεία Οικολογικής Μετακίνησης

Ολοκληρώθηκε η Τελετή Απονομής των Βραβείων, για τα Δέκα Χρόνια της Εκστρατείας ECOMOBILITY, στο ρυθμό και τη ζωντάνια που χάρισαν οι μαθητές που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα για να συμμετέχουν στη βράβευση.

Εκπαίδευση του πρώτου Έλληνα Εκπαιδευτή Σκύλων Οδηγών Τυφλών

Η Σχολή Σκύλων-Οδηγών 'Λάρα' θα εκπαιδεύσει τον πρώτο Εκπαιδευτή Σκύλων Οδηγών Τυφλών για την Ελλάδα, καθώς και έναν Σκύλο-Οδηγό με την πλήρη υλικοτεχνική και οικονομική υποστήριξη της 'Royal Canin Hellas'. Η εν λόγω πρωτοβουλία αποτελεί 'σταθμό' για τη χώρα μας, δεδομένου ότι, δεν υπάρχει ούτε ένας εκπαιδευτής σκύλων-οδηγών τυφλών στην Ελλάδα, ενώ οι συμπολίτες μας με ολική ή μερική απώλεια όρασης ξεπερνούν τους 50.000.

Λέσβος: Έκκληση για ρούχα και στέγη από την Κίνηση Help για το παιδί

Σε 30 παιδιά από τη Μυτιλήνη προσφέρει τις υπηρεσίες του η Κίνηση Help για το παιδί Μυτιλήνης στο πλαίσιο παροχής βοήθειας σε κοινωνικά ευπαθείς οικογένειες. Τα παιδιά με την ομάδα δημιουργικής απασχόλησης, και την βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού συμμετέχουν σε βιωματικές εμπειρίες όπως αυτή που βρίσκεται σε εξέλιξη με τίτλο «Γίνε για λίγο αυτό που θέλεις», όπως είπε στην ΕΡΑ Αιγαίου ο κοινωνικός λειτουργός, κ. Πάνος Τσουκαρέλλης.