Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

(Ντοκιμαντέρ) We won’t drop the baby (Δεν θα μας πέσει το παιδί):



Ένα ντοκιμαντέρ δύο ανθρώπων με εγκεφαλική παράλυση που δημιουργούν τη δική τους οικογένεια. Παντρεμένοι για 9 χρόνια και έχοντας ήδη έναν γιό, o κωμικός Laurence Clark και η γυναίκα του Adele, περιμένουν το δεύτερο παιδί τους και προετοιμάζονται για αυτό...
Πριν από 6 χρόνια, όταν το ζευγάρι απέκτησε τον πρώτο του γιo Tom, η πράξη  τους θεωρήθηκε μεγάλη επιπολαιότητα από τους γιατρούς, καθώς ο Laurence βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο, έχοντας παράλληλα περιορισμένη κινητικότητα στα άνω άκρα και δυσκολίες στην προφορική έκφραση και η Adele κινείται με δεκανίκια. Όλα πήγαν μια χαρά και οι δύο νέοι γονείς κατάφεραν να μεγαλώσουν ένα υπέροχο αγοράκι, «χωρίς να τους πέσει από τα χέρια».

Ένα νέο εργαλείο βοηθά την αστυνομία να επεμβαίνει σε περιπτώσεις που εμπλέκονται άτομα με αναπτυξιακές διαταραχές

Brunswick, Μέιν – Όταν ο μεγαλύτερος γιος της Freya Colella είχε τον προηγούμενο μήνα ένα πολύ έντονο «ξέσπασμα» και οχυρώθηκε στο δωμάτιό του, η Freya κάλεσε την ασυνομία του Brunswick για βοήθεια.

Πριν μετακομίσει στο Brunswick τον περασμένο χειμώνα, η γυναίκα είχε μάθει να μην καλεί την αστυνομία όταν ο 12χρονος γιός της έχανε τον έλεγχο, αφού η αστυνομία στη νότια κοινότητα του Μέιν όπου έμενε αρχικά η οικογένεια, απλώς τα «έκανε χειρότερα».

Αλλά αυτή την φορά, όταν ο γιός της έβαλε το τραπέζι της κουζίνας για να μπλοκάρει την πόρτα του δωματίου του, αφήνοντας το σπίτι να μοιάζει σαν να το χτύπησε σίφουνας στο εσωτερικό του, η Colella κάλεσε τη γραμμή αστυνομίας μη έκτακτης ανάγκης και τους είπε ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα.