Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Δασκάλα στο Τέξας κηρύσσει τον πόλεμο στις εργασίες και γίνεται ηρωίδα στο διαδίκτυο

Ελπίδα σε όλους τους μαθητές του κόσμου δίνει μία δασκάλα από το Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών που απαγόρευσε τις εργασίες στο σπίτι. Το σημείωμα της Μπράντι Γιανγκ στο οποίο λέει στους γονείς πως θα καταργήσει τις εργασίες στο σπίτι προκειμένου να παιδιά να περνούν περισσότερο χρόνο με τους γονείς τους, έχει γίνει viral.

«Μετά από πολλή έρευνα αυτό το καλοκαίρι» ξεκινά το σημείωμα, προτρέποντας πολλούς να αναλογιστούν τι ακριβώς έκανε στη διάρκεια του καλοκαιριού η Γιανγκ για να πάρει μια τέτοια απόφαση. Και συνεχίζει: «Η εργασία στο σπίτι θα αοφρά μόνο στην εργασία που δεν ολοκλήρωσε ο μαθητής κατά τη διάρκεια της σχολικής ημέρας. Δεν θα ανατίθενται νέες εργασίες στο σπίτι κατά το τρέχον έτος».

Το σημείωμα παραδόθηκε στους γονείς στην εκδήλωση «Γνωρίστε το Δάσκαλό σας» στο Δημοτικό Σχολείο Godley. Η Γιανγκ ισχυρίζεται πως η έλλειψη στοιχείων έρευνας σχετικά με τα οφέλη της εργασίας στο σπίτι είχαν ως αποτέλεσμα να πάρει αυτή την απόφαση και παρότρυνε τους μαθητές να «απολαμβάνουν το δείπνο τους με την οικογένειά τους, να διαβάζουν όλοι μαζί, να παίζουν έξω και να πηγαίνουν για ύπνο νωρίς».

Η μητέρα Σαμάνθα Γκάλαχερ ανάρτησε το σημείωμα στο διαδίκτυο με το σχόλιο: «Η Μπρουκ λατρεύει ήδη την καινούρια της δασκάλα!» αναφερόμενη στην 7χρονη κόρη της που φοιτά σε αυτό το δημοτικό. Η ανάρτηση έχει έκτοτε μοιραστεί πάνω από 70.000 φορές, με κάποιον να γράφει: «Αυτό είναι φοβερό καθώς καταδεικνύει πως πολλοί γονείς και εκπαιδευτικοί θα έπρεπε να στηρίζουν αυτό το είδος της πολιτικής. Ειδικά για τα παιδιά του Δημοτικού».

Πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου