Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Teachers Pet

Μια ιστοσελίδα φτιαγμένη από εκπαιδευτικούς για εκπαιδευτικούς, η Teachers Pet διαθέτει δωρεάν υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην τάξη. Αν και πρόσφατη ιστοσελίδα (ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο) διαθέτει  ήδη περί τις 276 πηγές έμπνευσης. Επισκεφτείτε την Teachers Pet και εμπλουτίστε το  υλικό σας!

Έρχονται προγράμματα ΟΑΕΔ για ειδικές κοινωνικές ομάδες

Δύο προγράμματα απασχόλησης για άτομα ειδικών κοινωνικών ομάδων (άτομα με αναπηρία, απεξαρτημένοι, κ.ά.) προγραμματίζει να υλοποιήσει το προσεχές διάστημα ο ΟΑΕΔ.
Το ένα πρόγραμμα θα προβλέπει υψηλή επιδότηση των εισφορών των επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα και των φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα που προσλαμβάνουν άτομα των ειδικών κατηγορίων.

HULDA Arts & Sciences Sailing Festival

To HULDA Arts & Sciences Sailing Festival είναι ένα πλωτό φεστιβάλ με θέμα τη σχέση τέχνης & επιστήμης που ταξιδεύει στην Ευρώπη από τα μέσα του 2009 ξεκινώντας από την Στοκχόλμη με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, όπου θα καταλήξει το Φθινόπωρο του 2010, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων " Κωνσταντινούπολη - Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2010".

Εγκύκλιος για την Παράλληλη Στήριξη

Για την Παράλληλη Στήριξη με ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό, της επόμενης σχολικής χρονιάς 2010-2011, σας ενημερώvouμε ότι: