Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ηλεκτρονική τάξη: Οικονομικά της οικογένειας

Επισκεφτείτε το ιστολόγιο της σχολικής συμβούλου Οικιακής Οικονομίας, Εύας Κροκίδη και ενημερωθείτε για την ηλεκτρονική τάξη που αφορά τα οικονομικά της οικογένειας.

«Τα λούτρινα παιχνίδια στηρίζουν την εκπαίδευση"

Ήρθε η ώρα να φτιάξουμε τη λίστα των δώρων για τις γιορτές, αλλά και η ευκαιρία να κάνουμε τη διαφορά στη ζωή των παιδιών. Για μια ακόμα φορά η καμπάνια «Λούτρινα παιχνίδια ΙΚΕΑ» για τις γιορτές του 2011 στα καταστήματα ΙΚΕΑ, σε όλο τον κόσμο, θα σας βοηθήσει να κάνετε και τα δύο.

Παιχνίδι Ρόλων: Η Αδελφότητα

Αρκετά νωρίς βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως η Gamecraft θα συμμετάσχει στις ‘Κυριακές στο Μουσείο’ του ΜΒΠ Θεσσαλονίκης, με το παιχνίδι ρόλων ‘Η αδελφότητα’ που πρωτοπαρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 για τις Ευρωπαικές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Εκτός από το παιχνίδι ρόλων μας, πραγματοποιούνται και πολλές άλλες εκδηλώσεις που έχουν σαν σκοπό την εύρεση ενός διαφορετικού τρόπου να περάσει κανείς τον χρόνο του στο Μουσείο δημιουργικά, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με τη γνώση.

Θεραπεία για τη Μυϊκή Δυστροφία Duchenne

«Σας ευχαριστώ που εργάζεστε τόσο σκληρά ώστε πιθανόν να σώσετε αυτή τη γενιά αγοριών! Οταν σκέφτομαι ότι αυτό θα μπορούσε να υλοποιηθεί και ότι δεν θα παρακολουθήσω το μοναδικό μου εγγόνι να πεθαίνει όσο εγώ βρίσκομαι ακόμη στη ζωή, ανατριχιάζω».