Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Η αγκαλιά είναι το σημαντικότερο δώρο για τις Ελληνίδες μαμάδες!

Άραγε με ποιον τρόπο θέλουν οι μαμάδες να τους εκφράζουμε το «ευχαριστώ μας» για όλα όσα μας προσφέρουν; Με λουλούδια, κάρτες, ή μια αγκαλιά;

10η Γιορτή Παραμυθιών Κέας: Πάμε Γιορτή!

Το Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών διοργανώνει τη 10η Γιορτή Παραμυθιών που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως και τις 29 Ιουλίου 2012 στην Κέα, υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Δήμου Κέας καθώς και τη στήριξη μεγάλων εθνικών και διεθνών ιδρυμάτων.

Τευχος πρώτο Αειφόρου Σχολείου

Ξεφυλλίστε το πρώτο τεύχος της εφημερίδας του Αειφόρου του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης. Καλή συνέχεια παιδιά!

Ιστότοπος: Free-scores.com

Στον ιστότοπο Free-Scores μπορείτε να βρείτε παρτιτούρες (σε μορφή  pdf), αρχεία ήχου mp3, Midi και άλλες υπηρεσίες. Φιλοξενεί δωρεάν το έργο συνθετών, ενορηχστρωτών και εκδοτών και τους προσφέρει ένα μέσο παρουσίασης του έργου τους. Επίσης, θα βρείτε παρτιτούρες, τις οποίες μπορείτε να μεταφορτώσετε δωρεάν, σεβόμενοι τα δικαιώματα χρήσης. Εάν σας αρέσει η μουσική, κάντε μια βόλτα από τον ιστότοπο αυτό.

Αίτηση ενδιαφέροντος για διδασκαλία σε σεμινάρια-εργαστήρια στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

Όσοι ενδιαφέρονται να διδάξουν σε σεμινάρια-εργαστήρια από τον Οκτώβριο 2012 έως και το Μάιο 2013, μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο έως την 1η Ιουνίου 2012.

2ος Μαραθώνιος Παραμυθιού

Ο 2ος Μαραθώνιος Παραμυθιού παρουσιάζεται στις 18-19-20 Μαΐου στον μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλκηδόνας.

Μια φορά κι έναν καιρό σ’ ένα χωριό έξω από την Θεσσαλονίκη οι κάτοικοι αποφάσισαν ν’ αποκαταστήσουν την αθωότητα των παραμυθιών.

Διανυκτέρευση στο Μουσείο

Το 2011 πραγματοποιήθηκε, από το Δήμο Θεσσαλονίκης, μία από τις πλέον σύγχρονες διεθνείς Μουσειολογικές πρακτικές, η πρωτότυπη δράση με τον τίτλο «Διανυκτέρευση στο Μουσείο».

Στους 77.000 αυξάνονται φέτος οι εισακτέοι σε ΑΕΙ - ΤΕΙ

Κοντά στις 77 χιλιάδες θέσεις διαθέτει εφέτος για τους εισακτέους στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας το υπουργείο Παιδείας, όπως έχει γράψει ήδη το «Βήμα».

Διεθνής Ημέρα Μουσείων 18-05-2012 στο Μουσείο Αφής!

Το Μουσείο θα ανοίξει τις πόρτες του με πολλή χαρά το Σάββατο 19/5 και την Κυριακή 20/5, 10:00 - 19:00 σε όλο το κοινό ΔΩΡΕΑΝ.

5ος Αριστοτέλειος Δρόμος - Παράλληλες Δράσεις

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Α.Π.Θ., στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 5ου Αριστοτέλειου Δρόμου, μετατρέπει την Πλατεία Χημείου σε μια τεράστια παιδική χαρά.
Στηρίζοντας την εξωστρέφεια του ΑΠΘ, συνεργάζεται με την " Παιδική Χαρά" σε μια εκδήλωση για όλα τα παιδιά της πόλης.

Συνέδριο: Αυτόνομη Διαβίωση ως εργαλείο για την Κοινωνική Ένταξη των Ατομών με Αναπηρία

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, σε συνεργασία με τον Ευρωπαΐκό Οργανισμό ENIL (European Network of Independent Living) σας προσκαλεί στο Συνέδριο με θέμα την Αυτόνομη Διαβίωση ως εργαλείο για την Κοινωνική Ένταξη των Ατομών με Αναπηρία. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου στις 10:30 - 15:30 στα γραφεία του συλλόγου, Κουντουριώτου 5, Δράμα.