Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Διεθνής Ημέρα Μετάφρασης

Η Διεθνής Ημέρα Μετάφρασης καθιερώθηκε το 1991 από τη Διεθνή Ομοσπονδία Μεταφραστών (FIT) και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 30 Σεπτεμβρίου, με στόχο να προβάλει τα αιτήματα του κλάδου και να αναδείξει τις ιδιαιτερότητες και δυσκολίες του επαγγέλματος σε παγκόσμια κλίμακα (Σαν σήμερα).

Παιδική παράσταση: Οι άθλοι του Ηρακλή

Με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012, αποφασίσαμε ν’ ακολουθήσουμε τον ιδρυτή των Ολυμπιακών Αγώνων, τον Ηρακλή, και να παρακολουθήσουμε τους άθλους του.
 

Επικίνδυνη η άπνοια ύπνου κατά τη διάρκεια της κύησης

Οι γυναίκες που εκδηλώνουν άπνοια ύπνου κατά τη διάρκεια της κύησης μπορεί να διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο προβλημάτων υγείας, τόσο οι ίδιες όσο και τα νεογνά τους, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Obstetrics & Gynecology.

Αιτήσεις για επισκέψεις μελέτης 2013

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με ανακοίνωση της ενημερώνει ότι καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων στο πλαίσιο της δράσης «Επισκέψεις Μελέτης» του ευρωπαϊκού προγράμματος «Δια Βίου Μάθηση» είναι η 12η Οκτωβρίου 2012.

Δωρεάν διδασκαλία μουσικής

Πρόσκληση για δωρεάν διδασκαλία μουσικής στις Φιλαρμονικές Ορχήστρες του δήμου, (τμήματα Πολίχνης και Ευκαρπίας) απευθύνει στους μαθητές που επιθυμούν να μάθουν κάποιο μουσικό όργανο ο δήμος Παύλου Μελά.