Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος "Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης" (5 άτομα)

Περιοχή εργασίας:  Θεσσαλονίκη, Ορεστιάδα
Προθεσμία υποβολής: 24/01/2013
Περιγραφή:

"Υπέρ-δομή": Λογισμικό για μαθητές με αυτισμό (δωρεάν)

Ένα πιλοτικό πρόγραμμα στο οποίο αναπτύχθηκε πρότυπο λογισμικό για εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής, με στόχο την ανάπτυξη και εκπαίδευση παιδιών και εφήβων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, και ειδικότερα ατόμων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

"Παίζουμε με ένα βιβλίο;" - Εργαστήρι Φιλαναγνωσίας για εκπαιδευτικούς

Εργαστήρι Φιλαναγνωσίας για εκπαιδευτικούς με τίτλο "Παίζουμε με ένα βιβλίο;" διοργανώνεται την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013, στις 18.00 το απόγευμα, στο βιβλιοπωλείο ΔΟΚΙΜΑΚΗΣ στο Ηράκλειο.

Η πιο ακριβής 3d απεικόνιση εμβρύου!

Eνα σύστημα που επιτρέπει στους γιατρούς να "δημιουργούν" ακριβές τρισδιάστατο αντίγραφο της εξωτερικής και εσωτερικής ανατομίας ενός εμβρύου δημιούργησε ερευνητής στη Βραζιλία. Με αυτό μία τυφλή μητέρα "είδε" το μωρό της.

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν εργαστήρια στην δημοτική βιβλιοθήκη

Δωρεάν εργαστήρια, στην Περιφερειακή Δημοτική Βιβλιοθήκη Κωνσταντινουπόλεως διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Πολιτιστική Ομάδα «ΕΛΛΗΧΟΣ».

Δωρεάν εκδήλωση για τη μουσικοθεραπεία

Η Συμβολή της Μουσικοθεραπείας στην Ανάπτυξη του Ψυχισμού Παιδιών και Νέων | Ομιλία της Π. Ευαγγέλου – Παρουσίαση του Νέου Τομέα Μουσικοθεραπείας

Γερμανικές Ταινίες Αnimation

Ένα πρόγραμμα του Goethe-Institut που παρουσιάζεται σε συνεργασία με το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Beton 7: Μια ανθολογία 37 έργων που διακρίθηκαν σε γερμανικά και διεθνή φεστιβάλ και δίνουν μια εικόνα της δημιουργίας και των εξελίξεων στο χώρο της animation στη Γερμανία κατά το χρονικό διάστημα 2000-2007.

Π.Δ. Αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Tο esos κατ αποκλειστικότητα πήρε στα χέρια τις 70 σελίδες του Προεδρικού Διατάγματος για την Αξιολόγηση των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το οποίο την ερχόμενη εβδομάδα θα δοθεί στους εκπαιδευτικούς για να διατυπώσουν τις απόψεις τους. Αποτελείται από 27 άρθρα και ετοιμάστηκε από τα συναρμόδια υπουργεία Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

23ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Λυκείου

H Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ), σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών το οποίο έχει την επιστημονική / εκπαιδευτική ευθύνη, διοργανώνει : 23ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Λυκείου 2013 ο οποίος αφορά στους μαθητές όλων των τάξεων (Α΄, Β΄ και Γ΄) των Γενικών Λυκείων της χώρας και θα διενεργηθεί:η α΄ φάση (και για τις τρεις τάξεις) το Σάββατο 09 Μαρτίου 2013 (9:30-12:30) σε εξεταστικά κέντρα σε όλη τη χώρα,

Πιστοποίηση αναπηρίας για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Προθεσμία από το ΚΕΠΑ σχετικά με την Πιστοποίηση Αναπηρίας για την υπαγωγή υποψηφίων στις ειδικές περιπτώσεις για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014. Για να διαβάσετε όλο το έγγραφο πατήστε ΕΔΩ 
Πηγή: alfavita