Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

H περιπέτεια ξεκινά: ετοιμαστείτε για το EYE2018!

Η τρίτη Ευρωπαϊκή Εκδήλωση για τη Νεολαία (EYE2018) θα διεξαχθεί 1-2 Ιουνίου 2018. Η έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο θα φιλοξενήσει περισσότερους από 8.000 ανθρώπους ηλικίας 16 έως 30 ετών από όλη την Ευρώπη.

Το ΕΚ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους νέους Ευρωπαίους να παρουσιάσουν καινοτόμες ιδέες για το μέλλον της Ευρώπης και να τις συζητήσουν με τους αρμόδιους πολιτικούς παράγοντες και να εμπνεύσουν προσωπικότητες στην ευρωπαϊκή σκηνή. Το EYE2018 περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στα αγγλικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά, τα οποία αφορούν τα εξής πέντε θέματα: Νέοι και ηλικιωμένοι: Διατήρηση της ψηφιακής επανάστασης. Πλούσιοι και φτωχοί: Κάλεσμα για δίκαιη κατανομή. Μόνοι και μαζί: Δουλεύοντας για μια ισχυρότερη Ευρώπη. Ασφαλές και επικίνδυνο: Επιβίωση σε ασταθείς περιόδους. Τοπική και παγκόσμια: Προστασία του πλανήτη μας.

Για να λάβουν συμμετοχή τα ενδιαφερόμενα μέρη θα πρέπει να εγγραφούν στον δικτυακό τόπο από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του 2017. Δείτε τα σχετικά γραφήματα και εγγραφείτε στο Facebook, το Twitter και το Instagram του EYE συνεχή ενημέρωση.

Λεπτομερές πρόγραμμα στα αγγλικά μπορείτε να δείτε εδώ.

Πηγή: EuropeDirect

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου